Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland

De nachtelijke hemel in Lussel was oogverblindend en een oorlog die in de geschiedenis is vastgelegd, eindigde toen Argentinië Frankrijk versloeg met een strafschop. Op deze avond borduurde de Pampas-adelaar de derde ster op zijn borst, en Messi werd officieel gekroond - Koning van de bal!
Het was zonder twijfel de beste WK-finale ooit. In de eerste helft brak Di Maria, die de Argentinië Voetbalshirts nr. 11 droeg, door om een strafschop te creëren. Messi scoorde het doelpunt en opende de score voor Argentinië. Vervolgens pakte Di Maria een punt en scoorde om de score uit te breiden naar 2-0! Het Franse team voerde personele aanpassingen door in een passieve situatie. In de tweede helft vocht het Franse team krachtig terug. Mbappé maakte een puntschot en volleyde. Hij scoorde 2 doelpunten in 2 minuten en maakte de stand 2-2. In de verlenging scoorde Messi nog een extra schot voor het doel, waaa Mbappé de stand koppig vastlegde op 3-3.
In de strafschoppenserie versloeg het Argentijnse team onder leiding van Messi het Franse team met 4-2 en won het wereldkampioenschap, waarmee een derde ster aan de Argentinië Voetbaltenues op de borst werd toegevoegd!

Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland...
ما را در سایت Goedkope Voetbaltenue Bestellen In Nederland دنبال می کنید

برچسب : Argentinië Voetbalshirts,Argentinië Voetbaltenues, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 73 تاريخ : سه شنبه 29 آذر 1401 ساعت: 20:14

Messi leidde Argentinië naar een 3-0 overwinning op Kroatië in de halve finale van het WK in Qatar om de WK-finale te bereiken. Het is voor het eerst in acht jaar dat Argentinië weer op het podium staat van de WK-finale!
Het is de tweede keer dat Messi de Argentinië Voetbalshirts draagt tijdens het WK. Van verlies van Saoedi-Arabië in de eerste wedstrijd tot lange tijd tegenover Mexico, hij kon de situatie lange tijd niet openen, tot de 1/8 finale met Australië en vervolgens tot de 1/4 finale tegen Nederland . , en vervolgens naar Kroatië in de halve finale, wist Messi de impasse gestaag te doorbreken en vervolgens moedwillig zijn talent te tonen. Hoewel het moeilijk was om de finale helemaal te bereiken, bewees het allemaal de kracht van Argentinië.
Er is nog maar één laatste titelgevecht over voor Argentinië, en voor Messi, of voor talloze fans, zal dit zijn laatste wedstrijd op het WK-podium zijn. Dus in het Lusail-stadion in Qatar, waar Argentinië de finale binnenging, aarzelden tienduizenden fans die dezelfde Argentinië Voetbaltenues droegen lange tijd om te vertrekken.

برچسب : Argentinië Voetbalshirts,Argentinië Voetbaltenues, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 94 تاريخ : پنجشنبه 24 آذر 1401 ساعت: 18:12

In de eerste ronde van de groepswedstrijd van het WK in Qatar versloeg Brazilië Servië met 2-0. Richarlison scoorde twee doelpunten in de wedstrijd en zijn persoonlijke prestatie was ook erg goed, maar na de wedstrijd maken mensen zich meer zorgen over de pijn van Neymar.
In deze wedstrijd werd Neymar, die het nummer 10 Brazilië Thuisshirt droeg, het belangrijkste doelwit. Hij kreeg maar liefst 9 keer een fout in 79 minuten spelen. Door de felle overtredingen en tackles blesseerde Neymar zijn rechterenkel. Wat de blessure van Neymar betreft, onthulde het Braziliaanse team dat Neymar ondanks de verstuiking erop stond om tien minuten op het veld te spelen, maar uiteindelijk kon hij de pijn nog steeds niet overwinnen.
Bovendien heeft een andere Danilo, die het nummer 2 Brazilië Voetbaltenues draagt, ook een lichte enkelverstuiking. Gelukkig maakte de uitspraak van de Braziliaanse coach Tite veel fans minder ongerust. Hij sprak zijn overtuiging uit dat Neymar kan blijven spelen en kan blijven deelnemen aan het WK.
Ik hoop dat hij zo snel mogelijk uit de blessureperikelen komt en Brazilië naar de Hercules Cup leidt.

برچسب : Brazilië Thuisshirt,Brazilië Voetbaltenues, نویسنده : Ada voetbalbestel بازدید : 88 تاريخ : شنبه 5 آذر 1401 ساعت: 23:29